بررسی بازی « آناهیتا، دختر خوب »
چهارشنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۱۱ ب.ظ
بازی « آناهیتا، دختر خوب » عنوانی است که اخیرا توسط جناب آقای « مهرداد رضایی » بر روی پلتفرم اندروید و در کافه بازار منتشر شده است. طبق سخنانی که از ایشان شنیده ام، این بازی قرار است بزودی بر روی شبکه ی استیم و اپ استور منتشر شود.
این بازی در سبک ادونچر(ماجراجویی) است و از گرافیکی با ایده های نو برخوردار است.
در این مطلب، بررسی کوتاهی از این بازی جذاب خواهیم داشت.
بازی از لحاظ دید کلی، کمی سبک کودکانه دارد. بازی در مورد دختری است که روزی از خواب بیدار میشود و عروسک او توسط موجودی عجیب دزدیده میشود و او به دنبال سارق عروسک خود میرود.
داستان بازی برای چنین سبک بازی مناسب است ولی اگر بخواهیم کمی جزئی تر بررسی کنیم داستان بازی از شخصیت پردازی ضعیفی برخوردار است. در داستان بازی ( به همراه گیم پلی) مقداری صحنه های طنز اضافه شده است که کمی داستان را بهبود بخشیده است.
گیم پلی در حالت کلی مناسب سبک ادونچر است و نقص خاصی ندارد. اما در طول بازی با نقص های فنی زیادی مواجه میشویم که کار را برای بازی باز برای ادامه ی بازی سخت میکند. در این بازی مثل بیشتر بازی های ادونچر شما دارای یک Inventory هستید که به صورت اتومات کار میکند. در واقع در بازی نیازی به باز کردن Inventory ندارید. گذاشتن نقاط Hotspot در بازی به بازی باز در پیشروی کمک بسازایی میکند.
یکی از نقاط Hotspotدر بازی، زمانی که شما در این نقاط قرار بگیرید مربع وسط صفحه ظاهر میشود و به شما علامت میدهد و به شما در پیشروی در بازی کمک میکند.
همچنین معما ها و پازل های بازی نیز خوب و سرگرم کننده طراحی شده اند.
گرافیک بازی، حرف های زیادی برای گفتن دارد. سبک گرافیک بازی ممکن است کمی قدیمی به نظر برسد، اما جذابیت خاصی در آن نهفته است. انیمیشن های بازی بسیار دقیق و طبیعی طراحی شده اند. در واقع این میتوان قدیمی بودن سبک گرافیکی بازی، باعث ناب شدن آن شده است.
همچنین کات سین های بازی نیز طراحی بهینه ای دارند. گرافیک بازی از انجین Click Team Fusion قدرت گرفته است و در بازی شاهد لَگ و افت فریم های خاص نیستیم.
نکته ای دیگری که در مورد گرافیک بازی باید ذکر شود، UI ها و راهنمای بازی در منو است که با افکت هایش توانسته منوی بازی را خیلی جذاب تر جلوه دهد و کاملا مناسب سبک قدیمی اش طراحی شده است.
صداگذاری های بازی نیز از نقص خاصی برخوردار نمیباشد و اکثر استاندارد های صداگذاری برای بازی رعایت شده است.
در نهایت، بازی از لحاظ گرافیکی و گیم پلی خوب کار شده است، اما نقص های فنی که در گیم پلی وجود دارد کیفیت بازی را پایین میاورد.
همانطور که اشاره شد در گرافیک بازی از سبکی خاص بهره گرفته شده است که زیبایی خاصی به این بازی بخشیده است.
خوشحالم که این بازی بزودی برای مارکت های خارجی نیز منتشر شود تا صنعت بازی سازی ایران بتواند در میان بازی های بین المللی جایی پیدا کند.
مطلب مورد نظرتان را پیدا نکردید؟ جستجو کنید...
در اين وبلاگ
در كل اينترنت